put that cap on

mössa - gina tricot
Köpte denna inne på ginas rea häromdagen! Likelikelike. Idag har jag vart med louise, sjukt kul eftermiddag! Sen har jag kollat på top modell sverige och nu snackar jag skype. Fast ska snart sova, godnatt!

yesterday

linne - zara, kofta - monki, jeans - cubus, mössa - gina - solglasögon - marknad, skor - dinsko, ringar

Gårdagens!

ryggen

Behöver jag säga mer? Äälskar ryggen! Från zara.

det har gått flera veckor baby


Hej! Sitter o kollar på gossip girl, slutade rätt tidigt idag så har faktiskt hunnit med några avsnitt idag. Var ute o fotade lite i det fina vädret, bl.a. min nya mössa o dagens outfit! Så det kommer upp senare. Puss!

print

Något jag skulle vilja ha nu är en fin tisha med ett snyggt tryck på. T.ex. någon av dessa. Från bikbok o weekday.

@ the moment

Har på mig mitt gula linne jag köpte på H&M förra våren/sommaren. Men senare ska jag byta om till danskläder för dansterminen drar igång idag! Wehhooo!! Barndansgrupperna börjar inte försen om en vecka så jag får förbereda mig riktigt ordentligt under kommande veckan. Men min egna dansbörjar iaf idag, ska bli skitroligt!

pastell

Något som är riktigt stort just nu är pastell. Alla färger, på alla plagg. Köpte mig faktiskt en topp igår, som jag ska visa senare. Kläderna på bilden kommer bl.a. från monki, Zara, gina o cubus. Vissa är framgooglade!

godnatt

Hade en världsmysig kväll med thaimat, askungen, så ska det låta o geni. Nu ska jag snart sova, puss!!
Hihi, finns så sjuukt mycket grymma bilder på weheartit! Kommer nog komma upp flera, för jag har ett antal sparade... sleep tight!

på mangi

Fika!!


morning

Godmorgon på er! Nu har alla vaknat här hos karin, ska göra pannkaksfrukost med glass. Braaa start på dagen! Vi funderar på att åka till gbg idag, får se hur det blir. Kanske filmkväll ikväll. Igår var det lite feestligt här, men bilden är från nyår. Karin, alva, jag o julia. Vi var dock alla (utom ida som är i malmö) igår. Nu ska jag dra o steka pannkakor, puss!!

fredagskväll

Hej! Förlåt för dålig uppdatering idag, gjord ett collage förut men hann aldrig ladda upp det..så det kan ni räkna med imorgon! Här får ni tre bilder från kvällen: kräftor, en mix på armen o festligheter med tjejerna. Puss ha en bra kväll!


sista från spanien

tröja&jeans - cubus, linne - bikbok, klocka - köpte där, armband - thomas sabo, ring - mammas gamla, converse

Sådär! Det var den sista outfiten från spanien, kände att jag blev lite inspirerad idag när vi hade spanskaprov o allt....eller? Blev jag det? Haha. Godnatt!

svartvitt

Håller på att lära mig sångläxan, ska även göra en liten redovisning om några artister/musikstilar och skriva en liten låt till gehörs-lektionen. Musiiik!

the perfect tee

Hörde att gina tricot tydligen ska göra en kollektion som ska heta "the perfect tee". Låter ju grymt! Billigt ska det vara också. Kommer den 16 feb. Så länge kan jag tipsa om tre grymt billiga (och snygga) t-shirtar från weekday.

Den svarta o den vita är likadan som ni kanske ser, gillar båda modellerna!

oh that little dress

På weekday kan man verkligen få tag på väldigt snygga men simpla klänningar. Som dehär två ovan t.ex. Båda är på rea. En annan klänning jag skrivit om har nu sänkts ännu mer och kostar nu endast 60 sek. Herregud. Åk. Och. Shoppa. Elin! Hehhe, kejjrååå..

hemma för dagen

Tog dessa bilder i min trädgård för en kvart sen. Sjukt fin himmel! Idag tänkte jag pyssla lite med mina shorts, göra bl.a. sångläxan o kolla 90210.

dagens

skinnbyxor - zara, linne&tröja - cubus, skor - eurosko, halsband - H&M

Puss&godnatt!

sneak

Nu ska jag hoppa in i duschen, hela oufiten får ni sen!


right now

Sitter o pluggar spanska o lyssnar på en sjukt rolig kille på radion.

loose

Lite sugen..men är inte riktigt säker på om det är jag. Mabye baby. Uppdate: Dom är från H&M!

v-ringat

Läser bl.a. victoria törnegrens blogg (hennes bild), och såg att hon hade köpt en så fin basic topp på H&M. Tyckte det var fint med v-ringat. Den kostade ju bara 50 kr så..det kanske vore något! Nej nu måste jag sluta drömma om fina kläder och ist åka till gbg och införskaffa några snygga plagg..måste bara få med mig nån. Haha.

blommor

Lite fint vårigt från bikbok. Provade dock skjortan och tyckte inte den var så fin på, men jag kanske ger den en andra chans..

lee-jacket

Fyndade denna snyggingen på Carlings rea. Love it! Längtar tills jag får springa runt i den i vår. :)

jewerly

Fint från Urban Outfitters.

24/1 -11

armband - thomas sabo & monki, skjorta - bikbok, skärp - gammalt

kväll

Ska snart sova. Sofis mode har kommit i brevlådan, så mysigt! Godnatt.

twist

tröja - pappas gamla, jeans - cubus, örhängen - gamla, skor - dinsko

Gårdagens!

detaljer 23/1 -11

Mer får ni imorgon! För nu hinner inte jag mer, gotta sleep. Godnatt!

close up

Har på mig jeansskjorta o linne från H&M. Nagellacket är depend.


wallander

Brb struntar i matten o kollar wallander - läckan istället.....myycket bättre!

en vanlig dag


Sitter och äter ur gårdagens godispåse och ska plugga matte. Det går...sådär. Nu ska jag verkligen ta tag i det. Fast, helt ärligt..omg. Jag sitter och posar med en godispåse och en mattebok. Nej, dethär har gått för långt. Spelar ingen roll hur mycket jag pluggar..jag är körd ändå. Nej nu skojja jag. Hej. Då.

...


vårkänslor

Fint från H&M! Blir så sjukt sugen på vår och sommar nu. Vill bara ha på mig min nya jacka (som jag förresten inte visat än), men nu ligger det ju snö överallt. Jaja. Vad gör man? Fina o härliga grejer iaf.

let it snow

tröja - zara, jeans - cubus, boots - vagabond, halsband - alexander, ring - fått

Dagens outfit! Hoppas ni har en grym kväll!

myskväll

just nu


Hej! Det blev att vi satt på mangiamo nästan hela dagen, sjukt mysig! Nu har jag ätit och tvättat håret, snart ska jag till julia så ska vi alla ha mys-tjej-filmkväll där. Blir nog att jag sover över där sen. Kommer en dagens! PUSS

fika


spain

skjorta - bikbok, byxor - JC, klocka - köpte där, ringar - gotland/fått, converse

Kom på att alla outfits från spaninen inte var uppladdade! Så här är den näst sista. Blev sjukt konstigt ljus men det får gå ändå. Nu ska jag göra i ordning mig och dra in till stan och fika med tjejerna! Det har snöat under natten och gör det än, så får se hur detta går.. pusspuss!

nattamat <3

 

image description

 

Mysig kväll som vanligt med dom! Nääddi nääddi.

 


hang with me


grönt

Köpte den på H&M, tyckte den var himla söt med volangen nertill!

19/1 -11

jeansskjorta - gina, jeans - cubus, skor - eurosko, klocka - spanien, ringar - H&M

change

Resultatet! Okej det blev en rätt orättvis jämförelse, jag hade inte riktigt borstat håret innan "innan-bilden" om man säger så..men man ser ändå att det är en hel del kortare o ljusare! I like.
Tröjan på de senare bilderna är från H&M.

hej!

Nu drar jag och kollar på när några av tjejerna spelar handboll. Har fotat dagens, kommer även inlägg om före/efter klippningen, och resten av det jag köpte i helgen, bl.a. min nya jacka! Så håll utkik! Puss.

<3

Julgransplundring o pannkakor hos farmor!


++

Ringarna jag skrev om! Ska måla dom med genomskinligt nagellack så att dom inte rostar. Annars perfekta!
Från H&M

shorts

Köpte mig ett par shorts inne på H&M när vi var i gbg i helgen, tänker trasha dom och pimpa lite med nitar! Kommer nog bli naajs. Det kommer före - och efter bilder!
H&M 249:-

all black

kofta - monki, linne - cheap monday/weekday, jeans - cubus, halsband - spanien, ringar - H&M

Gårdagens!

life's good

Hej! Har vart hemma en stund..har hunnit med bl.a. ett avsnitt av gossip girl! Förresten, fick just reda på att jag börjar 11.05 imorgon ÅÅÅH vad livet leker just nu. För bövölen vad gött! Nu ska jag snart äta, kommer en dagens sen. Ciao!

kvällsinlägg

Nu ska jag alldeles strax släcka..orkar inte vara så strött som jag alltid är på morgonarna.
För övrigt har jag gått o blivit kär i gossip girl. Jag har aldrig följt det i sträck utan bara kollat någor avsnitt här och där om det har visats på TV:n. Nu har jag kommit ett par avsnitt på fjärde säsognen och jag har veerkligen fastnat. Nu ska 90210 komma igång snart igen också. Längtar!
Antar att det är här en dagens outfit skulle ha kommit upp..tänkte fota en men tog på mig sovkläderna utan att tänka på det och nu orkar jag lixom inte byta om..men jag hade iaf mina skinnbrallor, vit skjorta o militärgröna skor på mig idag. Istället får ni två bilder på pizza från espaaña. För bövölen vad gott det hade vart nu. Natti.

runwaydreamz

JAG VILL HA! Behöver jag säga mer?
Åh herre vad snygga dessa är. Ge mig ett par tusen så ska jag nog kunna lösa detta!

just nu

Hej på er! Slutade ganska tidigt idag..sitter nu i soffan o kollar på gossip girl. Gött! Har fixat o ringt lite samtal, så det känns skönt. Nu har jag kvar att förbereda lite för dansterminen som snart börjar, kolla igenom de individuella valen oså inför tvåan o trean och göra läxan tills imon. Men först mer gossip girl. Ha det fint!

hejdååå pepparkakshus

Mysig kväll. Godnatt.
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

wearing pink + tips

Jag just nu. Har gäster, snart blir det nog efterrätt! Like thaat. Sen har jag ett litet tips som många säkert redan har sett....men iaf. Man sätter en halsring under kragen (som är knäppt hela vägen upp), så blir det en liten kul detalj..hihi.
Puss!

plié sl dress lt beige

Har skrivit om denna klänning förr fast i svart..nu såg jag att den är på rean i beige. Är rätt sugen på den, gillar verkligen att den är kortare där fram och halsen. Vi hann aldrig gå till weekday igår, så det får nog bli en sväng till göteborg snart igen! Men jag hittade faktiskt några finingar, som jag ska visa sen.

....

skjorta - gina, shorts - H&M, skor - eurosko, ringar - fått/gotland
Några en aning oskarpa bilder från arkivet.

götlaborg

Heej! Idag ska jag till gbg med karin, erika, julia, lollo o linnéa. Ska bli grymt! Visar förhoppningsvis några grymma fynd senare..haha. Puss!

ringar

Hittade ett tio-pack ringar på H&M:s hemsida som jag blev lite sugen på. Planerar isf inte att ha alla på ett o samma finger, utan tycker att det är fint med några tunna silverringar på ett par fingar. Endast 40 spänn..kanske slår till!

matte

Inte för att vara deppig eller så, men matte kan nog vara något av det tråkigaste


helluu

Hade en helt vanlig dag i skolan idag..på eftermiddagen/kvällen har jag pratat skype o städat mitt rum, tagit bort alla tomtar utom min favorit. Så härligt med nystädat! Nu ska jag sova, nattii!

+++

skjorta - bikbok, jeans - gamla, skor - dinsko, väska - spanien, klocka - spanien, ringar - fått, nagellack - H&M

Och med denna säger jag godnatt!

details 10/1 -11



allra första

skjorta - pappas gamla, jeans - cubus, skor - dinsko, ring - gina

En outfit när den första lilla snön låg på marken. Den försvann dock väldigt fort, och det har inte varit snö på ett bra tag. Men nu ligger det somsagt vitt överallt. Mysigt! Fast lite för sent.

godnatt

Är en aning uttråkad här. Skolan börjar imon så jag borde släcka o sova men kommer aldrig somna...life sucks. Har dock goaste tofflorna i väärlda på mig så det förbättrar ju situationen lite iaf. Nej, nu får det bli en tetrismatch eller två, sen släcker jag för idag. Natti.

promenix

Med papi. Snö överallt!


näst sista kvällen

Kom hem för en stund sen från vickan. Fick ääntligen träffa fanny! (som vart i thailandet)..gossi! Nu drar jag en liten "nattamat" (haha tjugo äver elva..) innan jag ska lägga mig. Perfekt med bröd, tzatziki o parmesanost. Godnatt!


myskväll

Med karin, julia, lovisa, erika o viggan. <3


morning

Kunde typ inte somna inatt..låg o frös asmycket. Det löste sig med tofflorna på fötterna under täcket! Dock vaknade jag lite sent idag kanske...börjar bli dags att vända tillbaka dygnet nu.
Om jag mår bra idag ska vi dra en sväng till kusinerna o fika och prata om thailandsresan (!!!!) nästa vinter...iiihh!! Sen hoppas jag att det händer nått ikväll. Saknar mina buddies redan fast jag bara var borta igår från dom..haha.

fuengirola III

Lite strand-bilder från spanien-resan i höstas..ååh värme!!


glittrigt

En annan gammal. Hittade denna kofta undanhängd i mammas garderob, tyckte den var lite festlig!
kofta - mammas gamla, linne - cheap monday/weekday, jeans - cubus + lite ringar

elsas värld

Åh, älskar både sofi fahrmans böcker om elsa och serien om henne på tv3 play. Så jäkla bra!

.

Hej. Mår lite sådär idag...alvedon, skittles o OC får bli min räddning. Hoppas ni har det grymt, och njut av lovet nu!

höst

Har ett antal fotade outfits som jag inte har laddat upp, här är en av dom, från i höstas. Hade nyss klippt mig...åh, vill göra det igen, och bleka slingor igen!
tröja - monki, shorts - avklippta jeans, skinnjacka - cubus, halsduk - vet ej, halsband - fått, skor - dinsko, nagellack - H&M

godnatt!


silvrigt

Köpte mig ett silvirgt nagellack häromdagen för att liva upp lite i vintermörkret! På nyår målade jag det på toppen av mina lösnaglar, och nu kör jag på hela nageln. Gillar det skarpt! Det är från isadora och jag köpte det inne på kicks för ynka 35 kr.

godmorgon

Godmorgon! Det blåser fortfarande halvt storm ute och nu ska jag snart cykla iväg till ishallen för en liten skridskotur.. hoppas ni får en bra dag!

peppad

Hej! Kom hem för en timma sen från karen. Mycket mysig kväll med god mat o musik!
Ibland blir man peppad att blogga, t.ex. av att läsa andra bloggar, tidningar eller prata med vissa personer. Jag blir sjukt peppad att shoppa, blogga, sminka, styla och allt sånt som jag älskar när jag är med petro. Hon var med ikväll, så nu är jag peppad att börja blogga, så får vi se hur det går allt eftersom! Här får ni kvällens outfit i några halvkassa bilder. Åhh längtar till det blir lite goare väder så man slipper alla mörka outfits-bilder i mitt rum..just nu är det storm ute..haha. Tröjan köpte jag för ett par dagar sedan o armbandet fick jag av mina pääron i julklapp. Bilderna gör inte riktigt tröjans färg rättvisa, den är lite starkare irl.
tröja - cubus, jeans - cubus, halsband - mormors gamla, armband - monki
Puss o godnatt!

RSS 2.0