helluu

Nu sticker jag till stan med några vänner! Puss!

dubbelt upp

Hej på er! Är hemma hos mormor o mprfar nu, vi sov här inatt. Har haft en helt underbar jul med två aasmysiga julaftnar :) Hoppas ni ocksä har haft det toppen! Ville bara säga det. Vi hörs, puss!!

bilden är från igår


23:e december

Dan före dopparedan. Alla paket är lackade, skinkan är klar, granen är klädd och nya lakan. Iiiihh!!

hej!

Ashärlig dag idag också! Slutade typ elva så vi åkte till stan och jag fick köpt klart alla julklappar! Gött. Fikade med elsa o louise på sally's också, mysipys! Nu lyssnar jag på we found love och ska städa på mitt rum så det blir redo för tomtarna. :) Puss!

man får faktiskt längta

Gaaahh jag blir så deppig av att det blir mörkt så fort! Visst ska det bli mysigt med jul, verkligen, längtar asmycket. Till nyår också!! Men täänk ändå lite vår, glada färger, sommarlov, varma kvällar, soliga dagar på stranden, partymusik, roliga nagellack, pösiga linnen, jeansshorts, converse, solnedgång, vänner, grilla osv osv...ååhhh!



top gun

Hej på er fina! Asså förlåt verkligen för att ja gär så urusel på att uppdatera, antar att det har varit lite mycket nu så jag har inte tänkt mycket alls på bloggen. Har i alla fall precis kollat på top gun och ätit vaniljglass med hemmagjord chokladsås.. Slutade tjugo i elva idag, så det har vart en sjukt skön dag. Ska göra mig lite att äta, sen kolla elsas värld och läsa i min nya tidning jag fick i paketkalendern imorse, chic. Mys! Sen ska jag lära mig en visa, som stjärnor små. Ska sjunga upp den imon som ett terminsavslut. Ska även sticka ut med lite jultidningar. Hoppas ni har en grym måndag! Jag tycker att det är så sjukt mycket lättare att kliva upp på morgonarna nu när det är julkalender, (årets julkalender <3) och så är det fem dagar kvar till julafton! Helt sjukt mysigt. Men samtidigt stressigt, är inte klar med julklapparna på långa vägar. Köpte förresten en jul/nyårs klänning häromdagen. Det kommer komma upp bilder på den! Nej nu babblar jag för mycket. Vi hörs!

snurra du min värld


tredje advent

gammal bild

Hej på er! Har varit ute och sålt aftonbladet. Var sista gången för mig. Rätt skönt faktiskt. Idag ska jag ha en mamma-dag, - laga mat, göra julgodis osv. Hoppas ni får en mysig söndag! Kram.

detaljer

Hej! Här sitter jag. Är med tjejeerrna och vi lagas tacos. En liten detalj på dagens. Halsband - fått, tröja - zara.


lussekatter

Mamma och alma har bakat. Muuums!

årets julkalender <3


RSS 2.0