dagen i lite bilder

1. mina presenter från familjen! 2. annie o karen på en solig bänk. 3&4. grymmaste presenten från tjejerna. 5,6,7&8 mysig fika på nygrens. 9. pastasallad o mys med familjen.


födelsedag

Idag är ingen vanlig dag, för idag är elin födelsedag, hurra hurra hurraaaa! Jaa jag fyller år idag och jag har haft grymmaste dagen!! Lite bilder kommer. Puss på er!!

peak blouse

Här har ni lite bättre bilder på min nya transparenta turkosa skjorta från weekdays vårkollektion.

like an animal

Från bikbok! Kommer bli grymt i sommar till ett par slitna jeansshorts..ååh vad jag längtar!!

boyfriend

Pojkvänsjeans från H&M! Har på mig dom idag, kanske kommer en outfit senare.

helululu

Såå jäkla gött att sluta tidigt på måndagar, uunderbart varenda gång! Nu har jag kollat på senaste avsnittet av big brother. Kan inte hjälpas, jag är fast. Nu funderar jag på att göra lite mat och kanske kolla slutat på wallander som gick igår. Annars har jag väl inget särskilt planerat idag, ska städa lite på mitt rum annars inget. Göött! Idag kommer lite fler inlägg på vad jag har shoppat osv. Ha en bra dag!

jag just nuuu

dagen

Lunch uta i solen och sedan danslärare. Det gick jättebra! Dansade aldrig själv utsn tittade på sä jag blir friisk. Nu: så ska det låta. Puss!


ärmlöst

Hittade denna ärmlösa skjorta inne på JC! Eller ah, egentligen var det viggan som redan hade en sån..hehe. But I like it!
Förövrigt är jag så jääkla hostig, aahh jag blir gaaaalen när det aldrig försvinner!! Men därför har det vart himla gött med en lugn helg. Imorgon däremot blir det barndanser, och jag får se om jag orkar dansa själv efteråt. Nu ska jag sova, puss.

hemmakväll

Kan nog bli en lyckad myskväll hemma med familjen med melodifestivalen!


mintgröna brallor

Kommer matcha dom med vitt och/eller andra pastellfärger! Från Zara.

studio

Tänkte lägga upp lite bilder från häromdagen när jag och louise fotades! Alla bilder är tagna och redigerade av oliver östbäck.

keps

Har ju kollat på denna innan och blev så glad när den fanns i butik! Det har funnits flera outfits som jag har tänkt "tänk detta med en keps till" så denna ska nog komma till användning!

Från H&M!

31 foolish

Hej. Asså förlåt för att jag har blivit kass pannkaka på att blogga..nu har jag iaf redigerat lite bilder på inköp från den senaste tiden! Kan börja med att visa detta lite sportinspirerade linne från Zara.



gooodmorgon

Ashärligt vårväder ute!


lagom mysig kväll


åh så goossii

Idag kom vår älskade lollsii hem från thailandet! Kolla vad hon hade köpt till alla oss nio. Åh så fint! <3


turkos

skjorta - weekday, jeans - cubus, klocka - spanien, ringar - H&M (converse till detta)

nu

Håller på att fota mina nya kläder + dagens outfit & vill inte inse att klockan är såpass mycket (vill ha hela kvällen framför mig). Ett plus är att det nu går att bestämma storleken på mobilbloggsbilder!

 


fettisdagen

Semmelfika med familjen.
Åh titta vad mina gossiga föräldrar gav mig. Så myysigt. Puss godnatt!!

parteeyy

tröja - zara, skinnbrallor - zara, bälte - mammas, klocka - spanien, hårring/tofs - H&M, rött läppstift

En outfit från helgen.

andas ut

Hej! Vilken dag. Var ju sjuk igår, men idag mår jag bättre så jag gick till skolan. Vi hade några vanliga lektioner, men efter lunch drog vi till globen för att uppträda för niorna där och visa lite från estetprogrammet liksom. Så vi var några stycken som sjöng och spelade. Jag sjöng if I ain't got you, och mina lärare kompade på gitarr o piano. Gick faktiskt bra, var sjuukt nervös innan på förmiddagen. Efter skolan fotade oliver i min klass mig och louise i medias fotostudio. Det var jättekul, och jag längtar till resultatet. Nu ska jag kolla klart på big brother. Ha en bra dag!

jag just nu. hade inte denna tröjan egentligen idag, utan bytte till den inför "plåtningen". kanske kommer outfit sen.

detaljer 17/2 - 12 - kväll


the back

Ny t-shirt från zara. Måste säga att jag älskar ryggen!! En favorit. Förlåt för den ruskigt dåliga bildkvalitén.

knallrosa

Nytt stickat linne från H&M!

liite mer lov

Godmorgon! Idag började ju skolan. Men min kropp kände för en extra dags lov så den bestämde sig för att bli sjuk igår kväll. Dock ingen fara, bara lite feber o hosta. Så här sitter jag nu i soffan o ska kolla på gossip girl. Mina söta klasskompisar elin, elsa, karen o louise var här på deras rast och sjöng lite för mig..haha så söta! Hoppas ni får en grym dag! Pusss
gammal bild

perfekta skorna

Hittade dessa inne på topshop igår! Ahh så snygga!!! Har ju bloggat om liknande förut, och så bara var dom där. Fanns dock bara ett par kvar, och dom var beiga....
Och nu har jag shoppat som en galning på senaste..kanske skriver upp dom på önskelistan!

söndagsmorgon

Just nu sitter jag o äter av gårdagens godis, och kollar runt på lite bloggar. Hostar lite också. Ute är det snöslask. Snart måste jag upp och göra i ordning mig, för om en stund kommer kusinerna! Ciaooo

gårdagen

Godmorgon! Här kommer lite bilder från gårdagen i gbg, kram.

 

ett par fina mintgröna shorts inne på zara, köpte aldrig dom men hittade ett par i lång modell ist!

huur grym butik? fattar inte att jag kan ha misat den så förut..dock var allt liite äl dyrt. men snyggt.

en amerikansk affär i NK-huset, köpte jelly beans o skittles. gillar!

inne på 4-gott

paprika, typ det goodaste man kan äta

en sneakpeak på vad jag fick med mig hem

 


fullproppad helg

Hej! Nu har är jag hemma, för första gången på evigheter känns det som. Nej men jag var ju borta nästan hela veckan och sen var jag hemma en dag sen åkte jag igen...hehe. Igår var vi och åkte skridskor på noltorps-isen. Det var sjuukt härligt väder och man kunde ha bara tröja. På kvällen var vi alla hemma hos juliano, det blev hyfsat sent innan de sista gick och sen sov alla vi tjejer där. Idag gick vi upp i god tid o drog till gbg o shoppa, så nu har jag en massa nytt att visa er! Wiieee! Sen hade vi lite myskväll hos julia igen med melodifestivalen o film. Imorgon kommer kusinerna hit och jag ska dansa. Ja, det var väl denna helgen. Nu ska jag sova, puss på eer!
en något oseriös bild på mig o julia idag inne på paprikaaa

ha en bra kväll!

Nu sticker jag till julia, där kommer hela gänget vara. Kommer bli gryyymt! Imon blir det shopping i gbg. Puss!!

vårväder

tröja - monki, skinnbyxor - zara, skinnjacka - cubus, skor - eurosko, solglasögon - grekland

Såå fint väder ute! Det är ju fortfarande snö och jag kommer nog få byta jacka till min (fula,tjocka,bajsiga) vinterjacka men solen skiner, snön smälter och droppar från taken och det är ca fem grader. OTROLIGT skönt. Vill ha vår nu.
Nu ska jag packa upp, sedan äta och sen träffa tjejerna. Ska bli så kul! Ha en bra dag, puss!

detaljer 17/2 - 12


home sweet home

Hej! Förlåt så himla mycket för den dåliga bloggningen. Det finns en förklaring. Jag har varit i Sälen, Kläppen i fem dagar med min familj. Sjukt mysigt o kul, och vi hade rätt mycket sol o bra skidåkning. Det är så att mina föräldrar har fått för sig att det blir mycket större inbrottsrisk om man skriver att man är borta, och det kanske dom har rätt i, men det gjorde ju så att jag inte alls kunde blogga lika mycket, jag hade ju velat skriva myycket oftare och lägga upp fina bilder osv osv. Men nu blev det såhär, och det kommer komma upp bilder från veckan. Nu kommer bloggningen bli som vanligt igen! Kram på er.


nytt lack

Mintgrönt, pieces. Kommer bli mycket pastell även på naglarna i år!
Köpte det inne på vero moda, kommer inte ihåg vad det kostade, men det var inte särskilt dyrt.

orange

tröja (ny) - bikbok, jeans - cubus, halsband - spanien, armband - gotland

En outfit jag hade på mig i lördags! Förlåt för rätt dåliga bilder. Kraaam

vår skor - vill ha

Doppad tå, loafers, platå, enkla sandaler och nitar.




on tha bus

Nu sitter jag på bussen påväg mot sollebrunn! Ska träffa louise o sen ska vi hem till anton m.fl. Blir nog mysigt! Ha en bra kväll


hemma

Hej på er! Vi slutade tidigare idag så jag är redan hemma och har vart det en stund. Nu ska jag kolla senaste avsnittet av 90210, sen ska jag plugga gehör och kanske börja packa till sälen. Puss!

eftermiddagen i mobilbilder

Har vart i gbg hela eftermiddagen med viggan o fanny! Har varit ganksa stressigt men sjukt kul! Dagens flopp var weekday. Hade rätt höga förväntningar.. Men alla hittade faktiskt många fina grejer på andra ställen! Kommer såklart bilder på det jag köpte. Nu: sova! Naattii.

morsning

Vaknade typ åtta, o fick ett sms att vi började elva. Feett göött! Louise kom hem till mig så gjorde vi frisyrer på varandra o pluggade..hehe. Nu har vi estetisk kommunikation! Ciaooo
oj..kör på en o samma min kände jag...men på mittenbilden ser ni i iaf den fina frillan lousie fixa!

med touch av grönt

tröja - fått, skinnbyxor - zara, örhängen - gina, skor - dinsko

Nu ska jag plugga klart om alla gamla kungar förr i världen, sen ska jag till lovisa! Det blir mys o fika o avsked där med alla tjejerna för hon drar till thailand imorgon. Kommer bli asmysigt! Puss på er.

åh ja

Mitt i prick. Är så shoppingsugen. Lucky me ska vi till gbg imon! Weheej!

detaljer 7/2 -12


sporty

Från H&M. Mina favoriter är det gula linnet och shortsen.

3

Tre saker som skulle sitta fint nu är: ett silverschampo, lite nya linnen/t-shirtar till dansen och ny sminkborttagning.

ja tack

Kooolla vad H&M har fått in? Åh vad jag inte skulle tacka nej.

hej!

Måndag=skola. Dock rätt chill dag, och slutade redan tjugo över ett. Nu: gossip girl o vindruvor. hehe..standard. Vi hörs!
right naaaaao

puh!

Vilken dag asså...jag var faktiskt sjukt nervös innan men både 9-12-årsgruppen o 4-5-årsgruppen gick jättebra. Barnen var så söta o goa! Nu har jag även dansat house själv...är rääätt slut. Är det nu jag unnar mig själv en stund med vindruvor o salta pingviner framför elsas värld? JA. Sedan mysigt avslut på helgen med så ska det låta med familjen o kanske en stund wallander efter det även om jag redan sett den.
mina gosse(dans)barn på förra föreställningen

grå & röd

Från ginatricot!

morning

Nu har jag varit vaken en liten stund, ska äta frukost, ta en dusch o förbereda mig in i det sista innan danserna. Sjukt nervös! Julia kommer som tur är som ett stöd hihi. Ha en bra dag!

godnatt

Stannade hemma idag o hade myskväll med familjen framför melodifestivalen, med mat, godis o chips. Mys! Tyckte förövrigt att det var helt rätt som gick vidare till final. Godnatt.
förlåt att det blev så många matbilder idag, det var bara så sjukt gott!

omlottkjol

Från monki! På rea, 100 kr! Tänkte matcha den med ett pösigt linne, svarta kängor o solglasögon i sommar.

oldschool

Köpte dessa på ginas rea häromdagen. Kan nog liva upp vilken svart tråkig outfit som helst. Tio kronor paret, gillar!!

lördagsmiddag


smyckesträd

Har glömt att visa er mitt fina smyckesträd som pappa har gjort o jag fick av honom i julklapp. Älskar det! På det hänger mina favorit halsband, några av mina ringar o armband osv.

slapp

Hej! Kom precis hem från alva, hade en mysig morgon där med nästan alla tjejerna, scrambled eggs o rostade mackor. Gårkvällen var riktigt festlig med alla sköna människor! Idag blir nog bara en slapp dag, ska dock lära mig koreografierna till danserna imon. Puss!


armband,halsband,ringar

Fint från weekday!

just keep's going

t-shirt - cubus, jeans - cubus, halsband - efva attling, klocka - spanien, ring - guldfynd by kenza, converse

mint

Toppen jag köpte inne på cubus häromdagen! Mintgrön o v-ringad. Like!

+++

Nu ska jag se på gossip girl, äta panpizza o sen lära mig barndanserna! Later alligator

USA

Något jag verkligen gillar just nu är USA-tryck. Skulle vara uuurnice med en USA-bikini, ett par shorts eller varför inte en tröja? På bilden: converse, jeffrey campbell, runwaydreamz, tröjor från gina o zara.

RSS 2.0