LIVE, LOVE, LAUGH


tjugosjunde juni


skjorta - second hand, linne - bikbok, shorts - mammas avklippta, skor - eurosko

überbra



Heej!! Har precis käkat lunch, pastasallad. Muuums! Det är ca 26 grader i skuggan, huur gött?

Har inte uppdaterat på ett tag, jag vet det. Men jag kan tala om att det har varit måånga mysiga kvällar med måånga mysiga människor!! Vi har grillat, myst, chillat, pratat, skrattat och haft det grymmemysigt hur många kvällar som helst nu. Nu när jag inte har bloggat har jag ju också hunnit med att sluta skolan, vilket var väldigt skönt och väldigt sorgligt. Jag har kommit över det nu dock! Haha.

Inatt sov julia här, vi har suttit och kollat på 90210. Bästa serien eveer! Men nu har somsagt solen kikat fram, så jag ska nog slänga på bikinin. Puss på er!

love you guys

Supermega mysig kväll med tjejerna, cluedo, kubb och massa annat..hihi. Nu ska jag sova hos julia, ha det fint. Puss!
oj tjeeena vad snygga man kan va då..

runwaydreamz

Hej på er!
Idag har jag bara tagit det lugnt, städat lite på mitt rum, spelat gitarr ovs..får se om vi hittar på något med tjejerna ikväll.

I alla fall, älskar dessa shorts från www.runwaydreamz.com! Jag kan tycka att många av dom andra shortsen verkar vara väldigt korta, men dessa verkar perfekta. Ett minus - dom kostar ca 770 svenska kr..men drömma kan man alltid!

 


leedigt

Hej!

Nej, vi har inte fått sommarlov än, bara ledigt tills på tisdag. Men det är såå gött!
Hursomhelst, dagen har varit underbart bra. Det känns verkligen inte som att jag var i skolan i förmiddags, men det kan ju bero på att vi slutade 12. Efter det hängde jag, julia, karin o viggan på min altan. Vi solade, pratade och hade det allmänt gött. Vi tog sjukt mycket bilder men inte en enda kändes så kul/schysst att lägga upp här. Sen var en liten sväng på stan, och på kvällen var vi + erika o lollo på bio, The hangover 2. Skitrolig! Visst, den var lite väl lik ettan men det gör liksom inget, askul ändå!


en liten bild på dom goa grabbarna

Nu ska jag sova, puss!!


110531

God morgon/förmiddag!
Är förmodligen i skolan just nu, och så länge får ni gårdagens outfit. Puss!
(oj, första bilden, heej seriös)


linne - zara, shorts - H&M cc, skärp - fått, ring - glitter, solglasögon - H&M, vita converse

RSS 2.0