svartvitt


spetst-shirt - cubus, jeans - gina, tröja - monki, ring - rock by sweden (laila bagge), converse

Another outfit from gotlaando!

+


skjorta - vero moda, t-shirt - sportshopen, shorts - bikbok, solglasögon - marknad, converse

En gotlandsoutfit. HUGS

morning sunshine



Godmorgon! Eller kanske förmiddag mer nu..
Sitter och äter frukost på altanen. Det är faktiskt fint väder nu, hoppas det håller i sig över dagen. Jag antar att man får njuta av de sista solstrålarna nu! Ska träffa Mikaela sen, vi ska ut o sälja jultidningar..hihi. Är en faktiskt en aning taggad! Hörs sen, LOVE

glittrigt

Lillasyster var på ullared idag, och hon köpte med sig ett iphoneskal till moi!



Har bestämt mig för att somna i tid idag, måste ställa om mig lite nu. Imorgon är sista dagen att sova ut på länge! pussarokramarogodnattisar

wanted



1. tommy hilfiger, 1999:-
2. novita, 1199:-
3. dinsko, 499:-
4. skopunkten, 299:-
5. scorett, 799:-
6. skopunkten, 349:-
7. dinsko, 399:-
8. skopunkten, 299:-
9. dinsko, 499:-


Är sjukt sugen på ett par nya höstskor nu, och jag skulle inte tacka nej till några av dessa. Jag har redan liknande skor som 3:an o 4:an, men ett par snörade boots eller ett par bruna boots hade inte suttit fel. Huur snygga t.ex. tommy hilfiger skorna än är, så har jag inte riktigt lust att lägga så pass myckt på ett par skor just nu. Så jag är lite inne på nr 9, mumma!

transparent + senapsgult



svart halvtransparent skjorta - bikbok 199:-


senapsgul stickad tröja - monki 300:-

(+ en eyeliner & lite underkläder)

Köpte alltså dessa i gbg. Kommer nog bli två riktiga höstfavoriter! - MYYS

lackat

Dessa är nog de nagellack jag kommer använda mest i höst:


fr. vänster: viva la diva, pieces, isadora, grekland, ullared, isadora, viva la diva, H&M, ullared

Mycket mörka och dova toner, inte så mycket knalliga färger. Mycket metallic också!


just some blogin'

Har lite ont i huvudet så borde nog lägga mig nu direkt men jag tänkte att jag slänger in en outfit från gotlaando först.




klänning - H&M, tröja - monki, skinnjacka - cubus, halsband - H&M, skor - eurosko

Hade på mig den klänningen idag på stan så jag kände inte att det var någon idé att göra en dagens.. Och bilderna på dagens shopping kommer upp imon ist. PUSS O GODNATT


right now



thihi neerd...<3

har precis ätit en asgod middag, grillad lax, kantarellmos o honung-citronsås. kan rekommenderas!

shop 'til you drop

Hola! Kom hem från göteborg för en stund sedan, är helt slut i fötterna..haha. Nu tänkte jag kolla ett avsnitt av 90210 (inte många kvar nu) och äta lite av det godiset jag köpte idag på 4-gott. Förövrigt väärldens bästa godisaffär, ligger i göteborg alltså. Förresten, ska ju börja ettan nu..har fått reda på klassen idag. Verkar nog bli en helt okej klass även om jag verkligen inte har någon lust att börja skolan nu.
Det kommer ett inlägg om vad jag köpte idag sen. PUSS


godnatt!

Nu ska jag krypa under täcket och släcka lampan alldeles strax. Imon bär det nämligen av till gbg för en shoppingdag med tjejerna (TAGGAR SÅ JAG SPRICKER!!) och vi ska ta tåget halv elva så det blir till att sätta klockan. Har förövrigt sålt jultidningar idag med syrran, hehe.... dock sjukt tidigt?! jaja PUSSEN


love you sis <3


gotland del 1



ja, detta var knappt en tusendel av alla bilder som togs under veckan..så fler kommer det!

pinky

(förlåt för den dåliga bildkvalitén)



dagens: skjorta - veromoda - t-shirt - weekday, jeansleggings - gina, ring - glitter
på stan idag hade jag detta + skinnjacka, marinblå låga converse o svart påsväska. CIAO

fika!

Hej! Sitter just nu på mangiamo med mickis madde o carro. Äter en asgod grillad kycklingmacka med bacon. Haha muums! Vi ska hyra film sen, hoppas på no strings attached. Har bara hört positivt om den! Ha det gott!

stelt i höst



Det kommer bli mycket stela smycken i höst, och dessa tre kommer jag antagligen använda flitigt i höst.

halsband - fått av mormor, armband - köpt på gotland, ring - weekday

morning!

Satte klockan på elva idag, ska träffa madde o mickis på stan vid ett för en fika. Snart ska jag ta en liten duschii men ska äta upp min frulle först. Här är det jag köpte på gotland: (detta + massa godis såklart haha)



en terakottafärgad påsväska (färgen gör sig inte riktigt rättvis på bilderna), ett stelt silverarmband + två ringar


blogglusten tillbaka, WEHOO

Vet ni vad jag kom på? Jag har inte ens berättat vart jag har varit nu i en vecka, hehe. Jag har varit på Gotland med familjen! Och det har varit hur mysigt och bra som helst.
I alla fall, tänkte visa er vad jag har på mig idag. Fotade lite vad jag hade på mig på Gotland så det kommer dyka upp lite outfits här framöver. Det kommer även lite bilder på det jag fick med mig hem från gotland och somsagt bildbomb från semestern. Och en sak till! Nu har jag blogglusten tillbakaaa! Det börjar bli höstaktigt ute (hur lite jag än vill måste jag ändå erkänna det) och jag är sjuukt shoppingsugen, vill köpa lite höstkläder inför skolstart osv.. jaja, PUSS!



jeans - ginaticot, t-shirt - sportshopen, skärp - mammas gamla, tröja  monki, klocka - second hand


hemma!

Hej!! Nu är jag hemma, HEEMMA! Hur mysigt vi än har haft det kändes det jäkligt gött att vakna upp i min egna säng i mitt egna rum, gå in i vårt barum osv..
Har packat upp i princip allt nu, och nu tänkte jag sätta mig en stund och kolla på ett efterlängtat avsnitt av 90210. Ska träffa julia sen, saknar dom alla såhäääääääär mycket!! Det kommer komma bildbomber och allt sånt, men så länge får ni en bild på mig vid en rauk på fårö! PUSSAR



mobilblogg

Hej! Jag fattar fortfarande inte hur man lägger upp en bild via mobilen, så det blir inte ett så kul inlägg nu. Vill bara säga att jag har det superkanon, och jag hoppas att ni också har det! Det kommer bilder! PUSSSSAR

chillidillar lite

Hola! Sommarlovet flyter på, var som sagt i falkenberg med bruudarna i helgen, det var supermysigt! Vi sov hos mormor o morfar en natt, var där med kusinerna och myste och åt. Idag fikade jag med tjejerna på stan, var sedan och badade i kvarnsjön med några av dom. As gött var det! Nu är jag hemma, ska snart grilla och sen kommer girlsen och så har vi det lite gött här ikväll! Hihi, puussen!


RSS 2.0