uppdate

Heeej. Ledsen att det går som det går på bloggfronten. Det har varit lite mycket nu det senaste, men flera nationella prov i skolan, mycket dans inför uppvisningen osv. Så ni får hålla ut tills jag kör igång på riktigt igen! Hehe. Och idag tänkte jag verkligen ta en outfitbild, och så kommer vääärldens spöregn precis när jag cyklade hem från skolan. Såg ut som en dränkt katt, så det blev inga outfitsbilder där inte! Imorgon ska jag o min syster till mormor och morfar, och på lördag ska vi tjejer ut till öckerö. Kommer bli finfint! Nu ska jag sova, puss!

Bilden nedan kan vara nått av det roligaste, haha.

Chillar

Sitter o målar här på spanskalektionen. Elin är rätt konstig idag ochmärker inte att jag har hennes mobil mohhaha. Hare gött puss från en glad louise:)

 


myser

Hej på er! Slutade tidigt idag som alla måndagar, åkte sen till stan med tjejerna. Fikade lite oså, det var treevligt! Hehe. Nu sitter jag och kollar en gammal wallander-film i min nya gråa hoodie som jag köpte förut på cubus. Ska lägga mig i god tid ikväll, svenskanationella på morgonen. Baaaaajs. PUSS

heeej

Har inte varit så bra uppdatering idag, har dansat hela eftermiddagen och sen har vi firat min syster som fyller tolv idag. Grattis gosen! <3
Nu ska jag sova, så hiiimla skönt med sovmorgon imon. Godnatt.

dr denim kissy

Mina nya jeans jag fick av mormor när vi var i gbg förra veckan! Dr Denim, modell kissy. Köpte dom inne på Carlings. Så sjuukt bekväma och så sitter dom supertajt. Like!

sov gott

Säger godnatt med en riktigt somrig bild....åååh!

 


work it

Hej! Kom hem från gymmet för en stund sen, jag o ida var där i nästan två o en halv timme. Shiiit, kommer va död imon. Haha. Nu har jag ätit kvällsmat, ska hoppa in i duschen o sen blire greys!

 

 


daydreamer

Halsband från JC, köpte det häromveckan!

wanted

Är sjukt sugen på detta skalet...kanske klickar hem det lite senare. Nu ska jag iväg o kolla fotboll, så det blev ett litet snabbinlägg för att visa att jag lever liksom..hehe. Ha det gött!

young&wild&freee

Hej! Förlåt, det går verkligen inget vidare på bloggfronten för tillfället. Men vad gör man?
Kom hem för en liten stund sedan från alvisen, riktigt mysig kväll där. Välkomnade danmarks-tjejerna hem med tacos. Nu ska jag strax sova, imon på dagen blir det stan o sen förmodligen lite partaj på kvällen. Hoppas ni har ett lika gött lov som jag har! PUSSAR

got2b guardian angel heat protection

Hade visst en fotad present kvar att visa er. Ett värmeskydd, från Schwarzkopf. Kan verkligen rekommendera det, funkar jättebra och luktar supergott! Finns att köpa på t.ex. kicks.

oversize

Är på jakt efter en oversize-stickad tröja som är såpass lång att man kan ha den i sommar med bara ben. Kanske att denna kan funka? Om man köper den i en för stor storlek. Den är från HM, gillar verkligen den vita. Kaannske?

glad påsk!

Har haft en himla mysig påsk hittils. Var hos alvisen med bara tjejerna i fredags, kollade på världens bästa film (stomp the yard) och chillade järnet. Igår kväll var vi hos fanny allihop, också en lyckad kväll. Vi har gäster här, och imorse var jag o barnen ute och letade påskägg i trädgården. Såå mysigt!

Bilderna är från igår, har på mig min nya tröja från gina. Älskar den, har haft på mig den typ hela helgen, haha.

just need to wake up


whispers

Detta kan nog vara ett av de finare halsbanden jag har sett. Åh så enkelt och fint det är.
Från kyssjohanna.

påsklov

Så jäkla gött! Kom hem från skolan för en stund sedan. Har looov nu! Ska bli underbart. Bara vara med familjen, vännerna, äta gott, partaja o sova. Låter ju rätt nice.


sommarinspo

Man blir ju inte liite sugen på sommar när man ser dessa kläder..ååh vill ha typ allt! Inte hatten och skorna dock kanske..inte riktigt min still. Men allt annat. Mums!
Bilden är från hannalicious.

livin' life

Har vart på fetaste lång-powerwalken idag med viggan o julia. Vi var o spontan-hälsade på först karin, lollo, erika o alva, sen fanny, och sen kollade vi lite innebandy. Joggade sedan tillbaka hem. Var ute i typ två o en halv timme, o lämnade mobilerna hemma. Himla gött faktiskt! Och hurtiga var vi..hehe. Borde göras oftare! Nu ska jag städa mitt rum, duscha, kolla ikapp lite avsnitt o kanske plugga. Ha det göött!


overthink

tröja - cubus, jeans - H&M, jacka - cubus, klocka - spanien, converse

Två halvkassa bilder på en outfit jag hade häromdagen!

...

Hej! Här sitter jag och pluggar..eller gör jag det? Det går inget vidare. Har spanska-prov imon.. jaja. Idag var jag och min syster hos famor och bakade "påskhare". Så mysigt! Sen har jag inte gjort så mycket, snackat en del skype och pluggat. Hoppas ni har haft en bra dag! Puss

RSS 2.0