blick

Tröttnar aldrig på angelica blicks blogg. Så jäkla snygg är hon. Massa inspiration hela tiden. Lätt en topp-tre av mina favoritbloggar!

free

tröja - zara, jeans - gamla&omsydda, halsband - spanien, converse

Detta var dagens. Nu ska jag sova. Naatttii

fredagsmys

Stannade hemma ikväll för en myskväll med familjen. Sällskapsspel, hembakt pizza o let's dance..mysigt!

 


dunkdunkdunk

Har precis varit ute på en löprunda. Jag vet, jag är med förvånad..men jag hade så jäkla mycket energi så det var faktiskt riktigt skönt att springa av sig lite! Nu ska jag duscha o äta något. Fotade dagens förut också så den kommer upp så smånigom. Pusss


trött tjeej

Idag har vart en bra dag. Har fått historiaprovet avklarat, och det kändes faktiskt bra. På eftermiddagen har jag ätit, bakat kladdkaka med lillasyster, kollat 90210 och nu grey's. Hoppas ni sover gott! PUSS

wireless remote control - RW-211

Fick denna av mina föräldrar i födelsedagspresent, den har underlättat många outfitbilder kan jag lova! Även gruppbilder med tjejerna..hehe. Den är så sjukt enkel att använda och funkar såå bra. Kan jag verkligen rekommendera!

baggy

tröja - zara, t-shirt - zara, jeans - H&M, halsband - H&M, jacka - cubus, skor - scorett

Hej på er! Direkt efter skolan idag åkte jag till sportlife, hade jennifers två grupper. Det gick bra! Hann dock inte fota några outfitbilder innan jag bytte om till träningskläder..men dessa är från häromdagen och jag hade faktiskt på mig både jackan och jeansen idag! Nu har jag ätit lite, och ska råplugga historia till provet imon. Ha det göött!

godnattpussar till er


nygamla - ankelkorta

Hittade ett par gamla gråa byxor i källaren häromdagen som jag hade lagt undan, gillade inte modellen. Tyckte dom var fina i färgen, så jag var lite pysslig och gjorde om dom. Sydde in dom, kortade av dom och trashade dom. Shit, min gamla syslöjdslärare skulle sett mig nu..haha. Blev faktiskt väldigt nöjd! Känns himla rätt med ankelkort i vår. Hade på mig dessa idag förresten.

snö

Dessa örhängen! Känner att det var ett tag sen jag fyllde år nu så jag får rappa på lite med bilderna på presenterna..

I love raspberry & blackberry

Fick denna supergoda bodylotion i present!

gråskala

t-shirt - gina tricot, jeans - cubus, halsband - efva attling, solglasögon - gina, converse

Har gått runt i min nya t-shirt typ hela helgen. Så jäkla skön! Dessa bilder är från i lördags. Får se om jag fotar dagens sen också kanske.
Förövrigt hade vi världens göttigaste dag idag, började 12.20, hade en musiklektion, slutade 13.20. Feting gött. Så nu är jag hemma. Idag ska jag plugga, öva lite danser och kanske träffa tjejerna. Ciao

jaddåååå

Shit vad livet leker nu asså! Slappnar av mellan danserna med lite godis o ett avsnitt 90210. Poolen är öppnad, altanmöblerna framme o solen skiner. Ikväll ska jag träffa en massa gött folk, börjar seent imon. Weeeeeeej

wearing my new tee

Köpte en ny t-shirt inne på gina igår. Grå, pösig och härligt material.

escada sexy graffiti

Fick ett presentkort på kicks i födelsedagspresent, och igår valde jag ut denna goda parfymen! Från escada. Den luktar somrigt men ändå inte för sött och blommigt. Like!!

morniing!

Blev en himla mysig kväll igår, firade linnéa. Good mat o många skratt. Lite skräckblandat dock mot slutet när några killar (som vi känner, men ändå) springer runt huset och knackar och bankar...och tillslut kommer in i huset. Åh shit. Hhaha, ni skulle sett oss. Hysteriskt rädda. Men det var liite kul. I eftermiddag ska jag träffa typ halva klassen på stationen, så ska vi till gbg och kolla på x-faktor. Blir nog grymt. Nu: frukost och 90210! Ha en bra helg!

min drömväska

Från kyssjohanna.se. Behöver jag säga mer??

ny favvoskjorta

Kom på att jag inte visat er resten av de presenterna jag fick som jag fotade. Denna transparenta skjorta med livriga detaljer på kragen fick jag, gillar den otroligt mycket. Invigde den i helgen!

windy


sommarkänslor

Känslan att gå barbent. Hjääälp vad jag längtar.

trashed jeansshorts

Åh jag blir så sugen på att trasha mina jeansshorts nuu! Såå snyggt. Bilder från weheartit.

 

 


babes


+++

Här får ni några ganska dåliga outfitbilder från idag, bättre än inget!

 

tröja - monki, jeans - cubus, halsband - H&M, converse


mysig eftermiddag

Med mina gosetjejer! Avslutades med en promenad. Mycket skratt - minst sagt. Hehehe

 


min helg

Har sammanlagt varit en grymt bra helg. Trots fredagskvällens kaos hade den allt sina ljusa stunder. Partey! Sov sen hos julia, o på igår chillade vi gärnet hos viggan. Idag var det som vanligt dans
som gällde, gick bra o var kul. Fotade inte mycket, men här är några bilder från helgen. Haha.


på min arm

..idag sitter mina nya fina armband tsm med min klocka. Gillar mixen på nått sätt.


dagens

tröja - pappas gamla, skinnbyxor - zara, halsband - gina, ringar - fått+H&M

Idag spelade vi för niorna på nolhaga, min gamla skola. Gick faktiskt riktigt bra! Nu ska jag sova, naatti.

batiste dry schampoo

Fick detta torrschampot, kan starkt rekommendera det. Luktar ljuvligt och funkar kanon!

svarta låga converse

Okej, jag vet att ni redan har fått se dessa ett antal gånger, men tyckte att dom var värda ett eget inlägg. Älskar dom ju så. Från mammsen o pappsen.

härliga väder

Hur stor är sannolikheten att man är hos tandläkaren, efter det går och köper mat på mcdonald's, och sen när man kommer ut från mcdonald's och håller i en fanta möter man tandläkaren. Hur stor är chansen liksom? Haha

 


o'boy-mugg

Fick denna mysiga muggen av min gosiga lillasyster!

earcuff

Denna fick jag också. Faktiskt min första earcuff!

elsas hemlighet

Som jag tidigare skrev tänkte jag lägga upp lite bättre bilder på vad jag har fått i födelsedagspresent. Såhär ett par veckor efter. Fick denna boken, den tredje i Sofi Fahrmans trilogi. Nu vill jag bara bli klar med den andra..hehe. Orkar inte att jag läser så segt! Glad blev jag i alla fall, och himla snyggt omslag.

back to the city

linne - gina, jeans - cubus (+ svarta låga converse)

Kolla mitt nya fina linne jag har på mig idag! Fick det i födelsedagspresent. Har fotat några av mina andra presenter jag fick, så det kommer dyka upp bilder på det här framöver. Nu ska jag hoppa in i duschen och prova mitt nya silverschampoo! Imorgon börjar jag 11.05, så sjukt gött.

åh så goa

Alla tjejer hade inte kommit när bilderna togs, men ni alla är verkligen bäst. Puss på er!!

H&M - wanties

Det känns som att H&M aldrig slutar att leverera. Just nu gillar jag de enkla sandalerna och ballerina-skorna med guldig tå. Ett par jeansfärgade tighta jeans hade inte suttit fel just nu. Har ju bloggat förr om de runda brillorna, men börjar bli sugen på ett par guldiga också. Får se hur det blir med detta.

ååh så härligt

Seriöst goaste dagen på länge! Slutade elva, då tog vi bussen hem till karen. Klappade hennes get, satt på hennes stora soliga altan, gjorde chokladbollar, spelade gitarr o sjöng. Sen åkte vi tillbaka till stan och jag fixade lite saker. Bl.a köpte jag ett silverschampoo, hoppas det är bra. Ha det gött!!


<3


move it

Idag har det vart dans, dans o åter dans. Gick asbra o var skitkuul! Här är jag innan alla barnen kom..lugnet före stormen, hehe. Nej dom är så söta så! Sen dansade jag ju själv också som vanligt. Så jäkla kul!


helg

Hej! Jag vet, har inte bloggat igår o idag, men har inte haft någon tid (eller lust) till det. Gårkvällen här var hur mysig o lyckad som helst. Tack bästa tjejerna!! Idag har vi firat farmor (grattis igen farmoor!) och chillat med melodifestivalen hos karlos. Jag har förresten trotsat mina egna lagar o skaffat instagram idag. Får se hur detta går, men jag har en känsla av att jag kan bli fast. lundqvistelin heter jag om ni undrar..nu ska jag strax sova. Godnatt.

 


smile like you don't care

Nämen tjaaa! Idag har jag inte gjort mycket, chillat på livet..lite kul när skolan slutat dock! Nu sitter jag o käkar, och har börjat kolla på första avsnittet av de två grey's anatomy avsnitten som började igår. Nu blev lite krångligt, men vad gör man. Ha en bra kväll!!

with a kross

tröja - cubus, halsband (nytt) - gina tricot, jeans - cubus, converse

chiiill

Har pluggat och nu belönar jag mig själv med big brother och en glass. Känns faktiskt sjukt mycket bättre att kolla på tv/sitta vid datorn när man känner att man har förtjänat det. Ni borde prova!

en detalj

Har på mig mitt nya halsband jag fick i födelsedagspresent (detta valde jag mormor), hela outfiten får ni senare!

 


åh så vårigt


grön volang

t-shirt med volang - H&M, skjorta - bikbok, jeans - cubus, armband - monki/thomas saabo/fått - converse

Kom på att jag inte ens använt min gröna vippiga t-shirt än. Så den fick det bli idag. Förlåt för kvalitén på de två första bilderna!
Godnatt, sov gott.

grattis

Papi på födelsedagen! <3 firade på sängen imorse med paket och nu om en stund blir det nachos med familjen. Myys! Just nu: chillar på liivet!


++++

byxor - zara, skjorta - monki, t-shirt - sportshopen, hoodie - gammal, skinnjacka - cubus, armband & halsband - från mormor, ringar - H&M, converse

lite fiika


in tha school

Hej! Här sitter jag och har estetisk kommunikation. Jag slutar om tjugo min, planen är att dra till stan och fixa lite grejer. Sen får jag se! Hörs. Kram.

dance dance dance

Barndanserna gick bra o min egen dans var fett kul! Jag dansar ju house. Vi gjorde klart den första dansen o bara körde o jag blev astrött. Niiice! Nu ska jag plugga liite matte o sen blire så ska det låta o mys med la familia. Ha det gott!!


be awesome today


gårdagens

ärmlös skjorta - JC, jeans - H&M, halsband - H&M, bälte - mammas, svarta låga converse

Ja, detta var alltså vad jag hade på mig igår. Nu ska jag träna lite inför barndanserna som jag kommer ha sen, och så ska jag som vanligt dansa själv i eftermiddag också. Hoppas ni får en skön söndag!

detaljer 3/3 - 12


lördagskväll

Pizza o mello hos våra bejbs i lerum!


släktkalas


in the night

linne - bikbok, hoodie - gammal, skinnjacka - lee/carlings, jeans - cubus, hårring - H&M, svarta låga converse

Provade min nya fjärrkontroll till kameran (som jag fick av mamma o pappa i födelsedagspresent) idag, funkar suuperbra! Äe asglad för den, så himla mycket smidigade att få bra outfitsbilder. Nu ska jag träffa några vänner. Ha en grym fredagskväll!

soliga fredag

Några mobilbilder från idag. Glass på rasten, skinnjacka, sol, solglasögon och fika med louise o karen. Sjukt mysig dag!


silvrig hårtofs

Har glömt att visa er denna, som en hårring fast med en vanlig tofs under. Från H&M!

ny header

Såhär såg ju förra headern ut, kände att jag hade haft den ett bra tag och att det var dags att uppdatera lite!
Oliver Östbäck i min klass har fotat och redigerat, och jag har redigerat lite också på slutet. Hoppas ni gillar den!

helloo

Idag har jag suttit o pluggat en del på eftermiddagen, har koskosprov imorgon. Förövrigt sjöng jag, lousie och elsa ett par låtar idag på en gudstjänst i christinae kyrka, det gick bra och var kul! Igår var vi ett gäng som var och sjöng o spelade i sollebrunn skola. Så jääkla kul att gå estet assåå! Ha en fortsatt bra kväll!

RSS 2.0