a lot goin' on

Hej! Shit, mycket på g nu asså! Ska strax iväg på utvecklingssamtal, can't wait.. ikväll ska några från klassen uppträda lite på nolhaga slott, det ska bli kul! Sen ska jag packa klart, har dundermycket packning att göra. Får se om jag hinner fler inlägg idag annars hörs vi snart! Puss!

löööv my mac

west side story

Hello my friends! Kom hem för en stund sedan från west side story på operan med klassen. Den var riktigt bra! Innan fick vi en visning backstage, tror jag uppskattade den mest.. haha. Asfreeckt ju! Vi åt på paprika i nordstan, orkade typ hälften..Somnade nästan på bussen hem, satt med hörlurar och mysig musik som håkan, adele, coldplay, kent osv i mörkret. Nu har vi gjort iordning oss (louise sover här) och ska snart sova. Sovmorgon imon till tio, awsoome!
Försökte ladda upp outfitbilder, men är det bara jag eller kan man inte sätta in ett minneskort i mac? Iaf, what am i supposed to do? :( haha jaja...än så länge får ni nöja er med en liten tjuvkik på dagens med otroligt bra kvalitét.
här ser ni lite bättre att håret är av!

baby baby baby oohh

Aaaaaahhh!!!! Finally had jag fått min baby <3. Sitter i caféet oct posar. Fy vad pinsam jag är. Eller vi är. Puss


lördagskväll

Nu: äta nachos! Sen: till stan o fika med nåågra! Puss

Har på mig en senapsgul tröja från monki.


fredagsmys

Idol, wokat m. kyckling o jordnötssås, mami, idol o levande ljus. Mysig kväll!!


Mobilblogg

Hej. Har precis kommit hem efter en roolig dag i skolan. Puss!

Jag och min myysiga halsduk från H&M!


bali


linne - mammas från bali, kofta - monki, jeans - cubus, skor - dinsko, ringar - kappahl, fått

time for sleep! puss

hallå där!

Oj shit vad jag uppdaterar, sälskilt med outfits känner jag.
Kul dag i skolan idag. Det gick helt okej på matten, dans på idrotten, rolig spanskalektion och kanonsång på slutet (inte kannon sång utan kaanonsång haha). Ikväll blir det robinson med mamma o alma. Här är mitt nya nagellack från H&M på! Puss.


smoke weed everydaay



Snoop dooog! nanananana...

Har på mig halsring från mormor och tröja från monki idag. puss

white


Gårdagens detaljer. Stickad tröja - zara.

Detta inlägget skulle egentligen ha kommit upp igår, men eftersom att mobilbloggen inte alltid vill samarbeta gick det inte med bild. Därför får ni den idag istället! Den dåliga kvalitén är alltså pga att jag tog kort med iphonen..

love u

Hej! Vanlig skoldag idag, rätt kul faktiskt. Trots spanska prov.. Efter skolan köpte jag pizza till mig o alma och snart kommer farmor. PUSS


tjejer kolla vad jag hitta? åh vad jag längtar tillbaka till den helgen..

vinrött


stickad tröja - monki


goshalsduk - H&M


nagellack - H&M


stickad tröja - zara


linne - cheap monday/weekday


strumpbyxor - H&M


snörkängor - dinsko

Ja, detta var vad jag kom hem med i lördags. Skulle väl säga att temat var vinrött. Nu: göra iordning mig, sen: sängen! Natti.

morsning

Nämen hej. Bloggdrottningen själv här! Det har inte blivit att jag startat igång datorn så mycket det senaste, den krånglar så. Och det har ju inte gått att ladda upp bilder i appen nu heller, därav inget kul bloggande. Men snart ska ja ju få en macbook av skolan, då kan jag ästan garantera att jag kommer starta datorn lite oftare! Iaf, idag ska jag äääntligen få åka och shoppa med tjejerna! Vet inte riktigt hur många vi blir än, men kul sk det bli, pepp! Nu ska jag gå upp, (ligger i sängen), kolla lite på Tv, duscha osv. Ikväll blir det myyysigt hemma hos alva! Kan nog bli en bra dag. Puss!


the one


HUR FIN?! Haha, asså jag har verkligen nånting för stickade tröjor i höst..jag får ge mig nu. Men kolla bara på denna tröjan! Så jäkla snygg. Och mysig. Vill ha båda färgerna..Den kostar dock 600 spänn..skit. Från chicy.se. Vill ha vill ha vill ha!!

Ska duscha nu, sen sova. Puss!

knitted


stickad tröja - monki, shorts - mammas avklippta, halsband - H&M, svarta converse

pluggapluggapluugga

Har inlämning om jordbruks- och industriella revolutionen tills imon. Askul. Verkligen. Haha, nä nu ska jag inte sitta här o klaga. Kan säga att både alva o mickis fyller år idag! Stort grattis igen till er båda goosingar! Var o fikade med tjejerna förut efter skolan. Åt blåbärspaj med vaniljsås. Pappa kom hem från en liten jobbtripp till spanien förut, han hade med sig massa minismarties och minimentos. Nej, jag ska inte klaga.

Min söta syster hjälpte mig med outfitsbilder förut, så det kommer upp. Än så länge får ni en sneak. Back to work!



nikon d3100

Fick en anonym fråga på vad jag tar kort med, så jag tänkte svara på det här.

Jag har en Nikon D3100. Jag är jättenöjd med den! Enda nackdelen (som med i princip alla systemkameror) är väl att den är lite klumpig att bära rund på, annars funkar den fint!
Har även en extra objektiv, är inte så bra på sånt här men tror att det heter Sigma DC 55-200 mm 4,5,6. Detta objektiver är för att kunna zooma in bättre, alltså för motiv längre bort.
Jag tycker det är lite kul att fota, är verkligen inte proffs men det är lite roligt. Jag funderar på att köpa en dosa till kameran för självutlösaren för lite bättre outfits osv..har hört att det finns för ca en hundralapp. Nog tjatat om detta, hoppas du är nöjd med mitt svar! Haha.
Försökte fota kameran, men det var inte det lättaste, särskilt nu när det är mörkt ute. Så det blir lite googlebilder!


kass bild haha, menmen..

will never let you go

Helloo! Sitter här och borstar tänderna i stor t-shirt, mjukisbyxor o tofflor. Gott!
Det har vart en väldigt go dag idag ändå, började ju halv två, hade en slapp lektion, sen slutade jag. Har pluggat lite nu på kvällen..ja, finns inte så mycket kul att berätta en dag som denna. Jag hör av mig igen när jag förhoppningsvis har det!


bilder från häromdagen. hade på mig en jeansskjorta från H&M

pliè sl dress dk grey

Är lite sugen på en assymetrisk klänning just nu, kanske denna från weekday.


livet

Nydushad, ny sovt-shirt, nya lakan, sov morgon till halv två imorgon. Detta är livet det! Jag har inte uppdaterat er så bra i helgen, jag vet. Men jag kan säga att det var en go kväll med goa människor i fredags, igår köpte vi typ dom sista sakerna till mitt rum, sen var jag o mickis o bowlade, vi åt ute o sen hyrde vi film. Riktigt mysig kväll! Idag har jag sålt aftonbladet, kollat på handboll, jobbat (danslärare) och dansat själv. Jo men en lyckad helg måste jag säga! Myysig. Nu ska ja sova, puss på er! Btw, Blogg.se appen krånglar fortfarande (för mig iaf) så det funkar inte med nån bild.

ett år går så fort

Hej på er! Hade en slapp dag i skolan idag, två lektioner + sånglektion. Awsoome!
Ikväll kanske jag ska träffa lite folk, annars blir det idol. Får se hur det blir med det.

Hittade en bild på mig för nästan exakt ett år sedan, och en som är tagen nu. Samma bakgrund på båda. Tyckte det var lite kul!




Hörs, puss!

buenas noches



Iihhh, läängtar till spanien. Godnatt.

lights in alingsås



Bland höstens mysigaste faktiskt! Särskilt med en stor varm choklad med grädde som avslutning. Gick rundan med familjen nu, tror det blir en sväng med tjejerna också.

dum av dig





Haha, fick ett ryck. Nu ska jag städa, sen 90210 & vindruvor. PUSSEN

details


let's hope it's not the truth

Grey's anatomy var som vanligt asbra! Jag hann inte med 90210 idag, har det kvar. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig direkt. Jag är så jäkla morgontrött + att jag är en tidsoptimist. Det blir = stressastressastressa på morgonen. Måste bli ändring på't! Haha, ja nu vet ni det. Men iaf, godnatt!


think pink

 
skjorta - only/vero moda, jeans - gina, boots - vagabond, ringar - fått & gina

Detta är alltså gårdagens klädsel!

detaljer 05-10-11


silverringar & thomas sabo armband!

Hej. Kom på att jag glömt uppdatera er lite. Mobilbloggade ju lite igår, då satt jag, julia, viggan och erika och picknickade på golv. Haha, vi skulle ha åkt till stan och fikat med regnet öste ner så det blev ändrade planer! Det blev en väldigt mysig kväll, carro, elin o jusse kom dit en sväng också.

Hade sovmorgon till tolv idag, urhärligt! Nu sitter jag och pluggar lite, sen ska jag kolla på 90210 och premiären av nya grey's säsongen. Kan nog bli en bra kväll!

Jag har inte fotat någon dagens, men en gårdagens outfit kommer upp. Pussar!

jag hatar när du gör min dag


kanelbullens dag

Här sitter vi o har det gött! Erika, julia o viggan, ni är goa!


höstgött

Har vart en supermysig kväll! Haha shit vad jag använder 'mys' mycket nu.. Jaja, blogg-appen krånglar lite med bilderna så deg blir tyvärr inga just nu. Men bilder från idag kommer komma upp. Nu ska jag soova, sleep tight!


hej på er!

Haft en okej dag idag, har inte gjort så mycket efter skolan, kollat på TV osv. Nu ska jag se om det är nått att plugga, sen ska jag gå ljus i alingsås med familjen, myys! Man känner verkligen att det är höst när man går det. Det kommer nog upp foton här. Ha det grymt, puss!


jag just nu

mys

Dricker lite oboy, äter mackor o kollar på the big band theory. Ska snart lägga mig, är astrött. Dansen var kul! Puss


höstens vill ha - lista

Hej! La ju upp ett litet collage med höst-wanties från H&M för ett tag sedan, men här kommer en lista på ALLT jag kommer på som kulle sitta fint i garderobrn just nu. (Som jag skulle ha råd med..) Enjoy!

(utan inbödes ordning, haha)


-nya jeans, svarta eller blåa


-stickad tröja, metallic, röd, vinröd, grön, vit


H&M, monki, zara


- nya smycken (gärna stela & silvriga)


H&M, H&M, weekday


-nya skor, snörskor & gubbskor


H&M, dinsko


-fet halsduk


monki


-leggings & strumpbyxor


H&M, topshop, topshop


-mysiga koftor, ponchos, polotröjor


H&M


-vinrött nagellack


H&M, chinaglaze


-skinnbyxor


så jäkla bra!


summerfeelings



Mysig fika tidigare idag med pappsi. <3

Nu ska jag fixa iordning mig lite, sen ska vi grilla. Ikväll blir det konstert och mys med tjejerna!

!!!

Har det gött i t-shirt o shorts! Nu jäklar, första oktober o 20 grader!


varm choklad o rostade mackor



Det är en fin fruktost det! Förövrigt skiner solen, och nu ska jag göra min läxa, att kolla på film. Hihi..
Var med tjejerna igår, kollade på idol och pratade. Och mooaaaaa, sjuuukt vad bra hon är!

Ska kanske på konsert senare idag, och ikväll får vi se vad som händer. Byye

godnatt

Nu ska jag sova. Åh, ja vill ha väärme o va brun! Längtar söönder till spanien. Nu, sov gott.


dagens detaljer

Kornblått!


RSS 2.0