hemma en sväng



Hej kompisar! Kom hem för en stund sedan från vår sommarstuga, har haft tre jättemysiga dagar där med familjen. Om några timmar drar vi till falkenberg, jag, karin, julia, viggan, erika och lovisa. Vi är där över helgen, och det kommer bli grymt mysigt! Men nu måste jag packa, så vi hörs, puss!!


pippi-tröja



Kolla vad jag fick av farmor häromdan! En pippi-tröja, och jag älskar den!

mini-korv

Hey folks! Sitter och kollar på 90210, är på tredje säsongen nu..shit, vet helt seriöst inte vad jag ska göra när det är slut...

Var en sväng på stan förut med tjejerna, fikade och kikade runt lite. Mår mycket bättre idag, peppar peppar. Sjukt kul att träffa dom var det i alla fall! Dock var inte alla med så jag längtar fortfarande efter några..hihi. Nu sitter jag som sagt och tittar på 90210, och proppar i mig godis som jag köpte förut. Eller ah, proppar och proppar..småäter lite. Jaja, det var inte ens viktigt. Haha, hör av mig sen goodingar!


syns knappt men det är en sån där godis korv jag håller i handen...


home, sweet home

Hej på er! Igår kväll kom vi hem efter en otroligt mysig vistelse i grebbestad! Vi hade faktiskt rätt tur med vädret, det var sol fyra av fem dagar. Så vi badade, solade, åt god mat, var i strömstad, gick på bryggan, åt glass osv..
Idag mår jag dock inte såå bra.. Så det får bli en slappdag för mig med tidningar, elsas mode o 90210. Jag köpte förresten en vit t-shirt på sportshopen i tanum. Hade ingen vanlig helvit t-shirt, vilket jag tycker är ett litet måste i garderoben faktiskt.. visar den senare. Det kommer även upp bilder från veckan. Puss på er!!


grebbestadbryggan förra året

grebbestad

Tjenis!

Nu sitter jag och väntar på erika. Jag har sålt aftonbladet + packat hela dagen så nu ska det bli göött med lite kul.. hihi. Imon drar jag till grebbestad, så ni hör nog inget från mig då. Men ni får ha det så bra!! För det ska jag! PUSS


bild på mig häromdagen med min nya klänning från bikbok och min nya tröja från monki

busyyy

Hej!

Har haft rätt fullt upp i helgen..Igår började jag dagen med zumba. Sen klippte jag gräset. På eftermiddagen badade och solade jag lite, och på kvällen träffade jag lite goa människor. Idag har jag sålt aftonbladet, och nu ska jag snart träffa viggan ida o alva. Ikväll kanske jag ska baka bullar...Om inte det blir imon bitti. Imon på dagen ska vi dra till Göteborg och shoppa. Wihoooo! Ja, i alla fall..så ligger det till. Lite dålig uppdatering p.g.a. allt detta ment sånt är livet.. hihi. Puss på eer


hahaha, bilden

ps. shit vilket virrigt inlägg.

black and beige


skjorta - gina tricot, tröja - monki, stövlar - vagabond, ring - marknad

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra dag, det har i alla fall jag haft. Åt ceasarsallad till lunch, (en faavorit) och myste med familjen. På kvällen firade vi mammas semester med skaldjur. Mums! Träffade sedan Karin o Viggan, vi kollade på film, åt donut's och glass. Shit pomfriit! Ska kanske med mamma och zumba i morgon bitti, om jag orkar. I så fall måste jag verkligen sova nu, så det får nog bli så! Ha det gott, pusssaarr!!

fransar

Heej!

Idag har vart en mysig dag, träffade ida o julia och på kvällen kom dom två + karin hem till mig.
Vi kollade på film, pratade, åt godis och hade det gött! Nu ska jag strax sova, ha det fint! Här kommer en dagens. Puss!!


t-shirt - bikbok, shorts - zara, halsband - fått

nytt i garderoben!

Godmorgon! Här kommer lite bilder på det jag fick med mig hem från Stockholm. Enjoy!


svartbeige-randig långklänning - H&M


transparent rosa skjorta - vero moda


blå klänning med tunna axelband - bikbok


t-shirt - weekday


ring - weekday


halsband - H&M


halsband - H&M

du säger att kärleken aldrig var till för dig

Hej på er!
Har haft en underbart mysig dag vid kusten med familjen + almas kompis. Bilder kommer! Hoppas att ni har haft en bra dag. Nu ska jag kolla på....gissa?? Jaja, 90210. Hihi. Puss.


bilden är tagen i marsstrand för någon månad sen

en godnatt PUSS

Hejhopp!
Är nu hemma efter en (som vanligt) otroligt mysig tjejkväll. Käkade thai, spelade rappa kalja och åt bärpaj. Nu är jag så mätt så jag tror jag spricker.

Om vädergudarna är med oss imorgon kanske det blir en sväng till kusten imorgon med familjen. Hoppas på det, vi var ju på Marsstrand för ett tag sedan, det var asmys!

Nu ska jag kolla på 90210, jag har sagt det förr..vääääärldens bästa seriiee i världen!!! KOLLA PÅ DEN! hihii, Puuss och sov sött!


hatt-behov!



Jag vet att jag har skrivit det förr men jag är sjukt sugen på en hatt just nu! Tänkte att det kanske är någon mer än jag som är det så jag gjorde en liten samling med några finingar. Min favorit måste nog var den från monki, ska nog köpa den om jag får tillfälle..

Nu ska jag träffa lite kompisar och förmodligen mysa med dom ikväll, vi hörs! Puss&kraaam!

braid

Hej folks! Vad kan det ha varit..en vecka sedan jag bloggade sist? Iaf, nu tänkte jag dela med mig av en outfit. Dock har jag inte ens klätt på mig idag, sitter fortfarande i pyjamas (!) så det får bli en jag hade på mig häromdagen. Det kommer också komma bilder på shoppingen från Stockholm. Nu ska jag äta, vi hörs! Pussar!!


t-shirt - weekday, shorts - bikbok, armband & ring - min syster & hennes kompis gjort


RSS 2.0