sunnyday

Hej!

Idag har det varit sjukt varmt och skönt verkligen! Underbart.
På eftermiddagen hade jag sånguppvisning, gick faktiskt över förväntan måste jag säga. Efter det köpte jag, mamma, pappa o alma varsin glass. Mys! Jag provade på den där Ben & Jerry på pinne, peanut något. Det var vääldigt god, men lite för söt för min smak..känner jag nu iaf.
Nu kommer lite bilder på mig jusse och julia från lunchrasten idag, vi köpte varsin sallad och myste i gräset på en park, otroligt mysigt! (bilderna är tagna med mobilkameran)


uuunderbart!

tjejer, hoppas det var okej att jag la upp dom här bilderna.

Nu mååste jag verkligen sova! Men först gör jag att tidsinställt inlägg som kommer upp imon om dagens outfit. Godnatt.

förnya dina ringar!

Hej!!

Dagen har sett ut såhär:
Fira mamma med frukost på sängen och choklad, sälja aftonbladet, pyssla, äta, plugga, kolla på balen med julia och karin (i spöregn, men det var roligt ändå), mysa med familjen, plugga lite till. Nu, sova.

Men först tänkte jag visa vad jag har pysslat med lite i helgen. Jag har en tendens till att göra mina ringar rostiga/bronsfärgade. Ett bra tips är att måla dom med genomskinligt nagellack, det fungerar jättebra, men jag slarvar gärna lite med det + att jag glömmer ta av ringarna när jag tvättar händerna osv.. Jag tänkte att jag inte hade något att förlora på det och gjorde ett litet experiment med mina fem mest drabbade ringar. Jag köpte silver-sprejfärg och sprejade dom. Och voíla! Det blir ju inte samma yta/samma silver som innan, utan en mattare yta, men jag tycker i alla fall att det blev betydligt bättre än innan. Jag ska visa i några enkla steg hur jag gjorde:


1. Tejpa för ställena på ringen du inte vill ska bli sprejade


2. Använd en sprej du tycker verkar bra. Jag använde mig av Fache silverssprej från Jordnära.


3. Spreja över hela ringen


4. Ta bort tejpen..


5. ..och se det snygga resultatet!


6. Alla ringarna klara.


Hopppas att detta gav er lite inspiration om ni också slarvar med era ringar! Detta fungerar säkert lika bra på andra rostiga smycken.

Nu måste jag verkligen sova, PUSSS!!


lördag!



Heej kompisar!

Nu kommer farmor strax, jag ska börja laga lite mat som jag, alma o hon kan mysa på. Sen ska jag möta upp lite goa människor på ica för att sedan ha fotbollskväll med ännu fler goa människor. Weej!! Nu måste jag kila, revbenen väntar! HA EN BRA KVÄLL, PUSS


tjejer, ni rockar


bakning med favoriten



Mmm vad god den var, men åhh vad jag inte kan kolla på dom bilderna just nu kände jag..åt kanske liite mycket. Men vad gör det? Hörs snart, puss!!

shopping


byxor - veromoda, båda för 80:-


bikini - stadium, överdel 99:-, underdel 99:-


bikini - överdel - stadium, 149:-, underdel - H&M - 79.90:-


väskan med stort v

Heeejsan!

Jag är så jäkla glad just nu va! jag vet inte riktigt varför, men livet leker. Kanske för att min sista elevens val med handboll är gjord, det snart är helg, helgen kommer bli grym, det är fint väder, snart sommarlov och så myycket andra grymma saker att se fram emot! :) (typ som att vi nu har bokat in en dagstripp till stockholm med tjejerna!! wohooo!)

Förresten, nu till vad inlägget skulle handla om. Mamma hade köpt en present till mig i Prag! En ljusbrun axelremsväska. I'm in looove!


den är lite brunare i nyansen i verkligeheten

Göteborg

Godmorgon! (detta inlägget skulle jag skrivit igår kväll, men hann inte)


Ja, där var jag hela eftermiddagen igår. I göteborg, men julia, viggan och karin. Jättekul! Köpte lite bikinis och brallor, visar dom så fort jag kan. I går kväll kom mammma hem från Prag, mysigt att träffa henne igen! Fick en fin väska av henne, även den kommer upp här snart. Nu ska jag fortsätta göra iordning mig till skolan. Men först får ni en outfit från igår. Kram!


skjorta - monki, jeans - cubus, halsband - fått

långklänningar - H&M

Är väldigt sugen på en långklänning nu! Eftersom att jag har skaffat fritidskort nu (weeeej!) så kan jag dra till Göteborg och kolla när som helst :) åh, vad gött det känns!! I alla fall, här är mina favoriter från H&M:


en heldag i skogen

Hej!

Idag har det varit orientering i skolan..wiihoo. Efter det åkte jag, viggan, karin, erika, juliao och lovsa hem till mig och hade det lite mys. Nu kollar jag på OC, och ska snart plugga. Hörs sen!


dagens


linne - cubus, kofta - kappahl, byxor - JC, solglasögon - H&M, converse

(ber om ursäkt för den dåliga kvalitén)

Nu ska jag sova, puss!

bikinis

Shiiiit! Det tog typ 5 år för mig att göra detta collaget, så det blir nog inte så ofta sånthär i framtiden..haha!
Jaja, här är i alla fall 10 godbitar, mina favoriter från H&M och Stadium!


1 - Stadium
2 - H&M
3 - H&M
4 - Stadium
5 - H&M
6 - H&M
7 - H&M
8 - Stadium
9 - H&M
10 - Stadium

hej!

Efter skolan idag var jag med julia och viggan en stund. Kom hem för en stund sen, nu sitter jag med datorn i knät, kollar på cougar town och käkar vindruvor. Chillar järnet helt enkelt...
Kommer en dagens senare!


pirate

Godmorgon!

Nu ska jag alldeles strax cykla räser till skolan, men först får ni ett par bilder från igår på mig som pirat..Vad säger ni? Jag kanske borde byta stil??


back on track!

Hej hopp!

Idag är det dansuppvisning. Är faktiskt sjukt nervös men ändå taggad, ska bli så jäkla kul!!
Just nu myser jag runt lite, lyssnar på veronica och tar det lugnt. Kanske ska träffa Mikaela sen, hoppas det.
Det kanske dyker upp några bilder från kvällen om det blir några bra, kram!


något störda bilder, jaa. jeansskjortan jag har på mig är från gina och brallorna från jc

RSS 2.0